Blog

Szakest esemény a Kaposvári Képzési Központban

0
1 Szakest Borito

A pandémiás időszakot követően a 2022-es év tavaszi félévében újra megrendezésre kerül a Képzési Központ legnagyobb volumenű elegáns dress code-os rendezvénye, a Szakest. A járványügyi előírásoknak megfelelően kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal lesz látogatható az esemény. A rendhagyó, de mégis különleges rendezvény lebonyolítását a Központ Hallgatói Önkormányzata szervezi meg idén is remélve, hogy mindenkinek maradandó élményt fog nyújtani.

Az eddigi éveket tekintve újdonság, hogy a 2022. február 22-én megrendezésre kerülő Szakestnek a Hotel Dorottya (7400, Kaposvár, Széchenyi tér 8.) fog otthont adni, amely az évek során inspiráló és egyedi stílusú modern rendezvényközponttá nőtte ki magát. A helyszín biztosításán túl a kulinária területén a minőségi vacsora menüsorral és prémium boraival járul majd hozzá az rendezvényen szerzett szakmai élményekhez.

A rendezvény célközönségét képezik az elsőéves hallgatók, akikben még számos fontos kérdés vár még megválaszolásra, de ezenfelül természetesen szeretettel invitálnak a szervezők minden felsőbbéves hallgatót is. A képalkotó és laboros szakirány minden hallgatójának hasznos és egyben minőségi kikapcsolódást kínál az esemény, mert a meghívott előadók jelentős, szakmai szempontból is érdekes témákat érintenek az este folyamán, amely megkönnyítheti a későbbiekben az elsőévesek számára a tudatos szakirányválasztást.

Az előadók által érintett témakörök:

  • A laboros és képalkotó szakirányok részletes bemutatása
  • Szakosodási lehetőségek
  • MSC képzések
  • Munkaköri lehetőségek

Az este tervezett menetrendje a következő

17:30 órától Gyülekező a helyszínen

18:00 órától Szakmai előadások prezentálása

20:00 órától Büféasztalos vacsora, amelyet kötetlen beszélgetés követ

Jegyeket kizárólag a PTE-ETK-KKK-HÖK irodájában van lehetőség megvásárolni. Kérjük mindenki számítson rá, hogy a helyszínen nincs lehetőség jegyvásárlásra.

Tekintettel arra, hogy az elmúlt évben elmaradt Szakest, idén nem csak az elsőéves, hanem a másodéves hallgatók is kedvezményesen vehetnek jegyet. A nagy érdeklődésre tekintette érdemes időben felkeresni az irodát, mert a jegyek száma limitált.

Reméljük, hogy a félév hátralévő hónapjaiban is izgalmas rendezvényekről számolhatunk be a Képzési Központból. További sikerekben gazdag félévet kívánok mindenkinek![i]


[i] Orbán Nikolett

További aktuális információ a Facebookon az esemény hivatalos leírásában:

https://www.facebook.com/events/634265781197346?ref=newsfeed

Talán ezek is érdekelhetnek …