Blog

InfoZió kirándulás – március 3.

0
1 Infozio Tura

Az ősszel megrendezésre került ETK túra nagy sikerére való tekintettel ismét a természetbe repítünk Benneteket. A PTE-ETK HÖK és az InfoZió-Magazin közös szervezésében egy újabb festői, talán még „fancy-bb” környezetbe barangolhatunk majd együtt, reményeink szerint még többen, mint legutóbb.

A kaland most is a Vásárcsarnoktól fog indulni (gyülekező 12:15), ahol most nem helyi járatos buszra, hanem távolságira szállunk. Azért egy pillanatig se aggódjatok, nem megyünk messze. A túra célpontja a Babás Szerkövek, így utunk csupán Kővágószőlősig tart.

A java viszont csak most jön! A tervezett útvonal 4,5 km, ebből adódóan körülbelül 1,5-2 órás nevetésben, beszélgetésben gazdag természetben „elveszés”-re lehet számítani.

Természetesen az Egészségtudományi Kar Magazinja, és a Hallgatói Önkormányzat sem fogja hagyni, hogy üres kézzel távozzatok. Sok-sok promóciós termékkel készülünk Nektek. Mire visszaérünk a buszmegálló mellett található parkhoz, pizza vár majd Benneteket.

Nem vagyunk a spontánság elrontói, így a hazaindulás időpontja jókedvfüggő. Azonban logikusan végiggondolva 16-17 órai érkezéssel lehet számolni.

Összegezve a legfontosabb információkat:

-Dátum: 2022. 03. 03.

-Gyülekező
Helyszín: Vásárcsarnok
Időpont: 12:15

Túra
Hossz: 4,5 km
Időtartam: 1,5-2 óra
Cél: Babás szerkövek

-Hazaérkezés: 16-17 óra

Szólj másoknak is, és tartsatok Velünk!

Szerb Kata

Lemaradtál az előző túráról?[1]


[1] https://infozio.wordpress.com/2021/10/01/etk-tura/

Talán ezek is érdekelhetnek …